Vervolg-paginaslider-Lubbers-1 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg PCA-home-slider-8-citroen Vervolg-paginaslider-Lubbers-2 PCA-vervolg-paginaslider-cit-3 Hoofdslider-208-rally

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

klik hier

18 07 2017 1Het is een erezaak in Frankrijk: welk automerk kiest de president voor zijn officiële optredens? Op de nationale feestdag 14 juli werd duidelijk dat Emmanuel Macron is overgestapt van DS naar Peugeot.

18 07 2017 2

Daardoor kan het heel goed zijn dat hij hierna eens kiest voor Citroën, zodat hij een onafhankelijke indruk maakt terwijl hij binnen de merken van PSA Group blijft. Met de DS 7 Crossback maakte hij op 14 mei zijn eerste rit als de nieuwe president van Frankrijk. De auto was voor de gelegenheid voorzien van een groot open dak, zodat Macron staand naar de toeschouwers in de straten van Parijs kon wuiven. Daags na het optreden werd de DS7 Crossback, die die dag zelf nota bene als model ook zijn wereldpremière beleefde, trots tentoongesteld in de officiële showroom van DS Automobiles in de hoofdstad.

18 07 2017 3

Geheel Franse Peugeot
Afgelopen 14 juli was het de beurt aan de nieuwe Peugeot 5008 SUV om zich als officieel presidentieel voertuig te presenteren. Een mooi gegeven is dat de auto in Frankrijk wordt geproduceerd en dat hij het label ‘French Origin Warranty’ draagt. Dat is een erkenning van de organisatie Pro France, na uitgebreid onderzoek door een speciaal bureau. Tja, niet elke auto van de Franse merken wordt standaard in Frankrijk geproduceerd. Maar de 5008 wel, inclusief een voldoende groot percentage van de onderdelen van toeleveranciers.

18 07 2017 4

Giscard d’Estaing in 604
Door de jaren heen zijn de merken Citroën en Peugeot aldoor in trek geweest bij de Franse presidenten. Beroemd is het verhaal dat generaal De Gaulle kon ontkomen aan een schutter doordat zijn Citroën DS, waarvan een achterband was lekgeschoten, dankzij het hydropneumatische veersysteem prima op drie wielen verder bleek te kunnen rijden. De marketingafdeling van Citroën had zich stiekem geen beter incident kunnen wensen. Op de foto hierboven zien we president Giscard d’Estaing in zijn Peugeot 604.

18 07 2017 5

Hollande, Sarkozy
Voormalig president Hollande liet zich graag rijden in de relatief bescheiden geproportioneerde Citroën DS5, terwijl Nicolas Sarkozy zich in een heel wat grotere voiture liet zien aan het publiek: de verlengde Peugeot 607 Paladine met ingenieus cabrioletdak, zoals getoond op de foto hierboven. Nu kijken waarmee we Emmanuel Macron de volgende keer zien rijden. Een Citroën Grand C4 Picasso, een Berlingo Electric misschien wel. Of gewoon de van zichzelf al heerlijk ruime Spacetourer!

 

Uitgelicht

De koude dagen staan weer voor de deur.

Daarom bieden wij de hele maand november, een GRATIS WINTERCONTROLE aan.

U kunt deze hele maand op afspraak uw auto laten controleren om veilig de winter door te komen.

Wij zullen onder andere uw banden, remmen, verlichting, vorst bestendigheid van de vloeistoffen, uitlaat, en ruitenwissers controleren.

PA120410 2 

Tevens kunnen we dan uw winterbanden monteren, mocht u deze nog niet hebben dan kunnen we u deze leveren tegen een scherpe prijs! Uw zomer/of winterbanden kunnen in onze banden opslag overwinteren of zomeren.

Maak snel een afspraak!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk           lease service center

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage lubbers

Pasmaatweg 15, 7556 PH, Hengelo (Ov)
074-2913766
info@garagelubbers.nl 

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt