Vervolg-paginaslider-Lubbers-1 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg PCA-home-slider-8-citroen Vervolg-paginaslider-Lubbers-2 PCA-vervolg-paginaslider-cit-3 Hoofdslider-208-rally

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

klik hier

PCA nieuws 04 07 2017 foto1De nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft sinds deze week maar mooi even twee Rode Stippen achter zijn naam gekregen. Die horen bij het Red Dot festival, waar een jury van 39 design-experts de beste ontwerpen van het moment in het zonnetje zet.

PCA nieuws 04 07 2017 foto2

De nieuwe 3008 SUV van Peugeot kreeg niet alleen zelf zo’n Red Dot, want ook de elektrische scooter e-Kick (die in zijn kofferbak kan worden bewaard én opgeladen) kreeg zo’n felbegeerde Rode Stip opgeplakt. Mooier kan niet! De jury was vooral onder de indruk van de manier waarop Peugeot omgaat met het mobiliteitsvraagstuk. Hun antwoord is dat het een veelzijdige, ruime en stoere gezins- en zakenauto bouwt, die achterin een scooter herbergt waarop de bestuurder zo nodig zijn laatste kilometers naar de plaats van bestemming kan afleggen. Handig wanneer je met de auto niet verder kunt komen dan een parkeerplaats aan de rand van het stadscentrum.

PCA nieuws 04 07 2017 foto3

Uitgesproken vormgeving
De Peugeot 3008 SUV oogstte ook veel lof met zijn uitgesproken en kenmerkende vormgeving. Niet alleen van de buitenzijde, maar juist ook van het dashboard met de vermaarde i-Cockpit. Hierin staat de bestuurder centraal en zijn de bedieningselementen en andere functionaliteiten, zoals schitterende displays, op een vernieuwende wijze om hem of haar heen geplaatst. Een staaltje uniek design, dat je bij geen enkel ander automerk aantreft. Wat ook meespeelde, is de populariteit van de 3008 SUV; de auto is in Europa al 150.000 maal besteld. Maar liefst 83 procent van de kopers kiest voor de duurdere uitvoeringen.

PCA nieuws 04 07 2017 foto4

De laatste kilometers
De elektrisch aangedreven scooter e-Kick kan probleemloos de laatste kilometers afleggen tussen de geparkeerde Peugeot en het adres van bestemming. Uiteraard gebeurt dat geheel geluidloos en emissievrij. De scooter past precies achterin de 3008 SUV en is daar oplaadbaar. Eenmaal buiten hoeft allen maar het stuur te worden opgeklapt om de scooter in gebruik te kunnen nemen. Het is een regulier accessoire van Peugeot en heeft een adviesprijs van 899 euro.

PCA nieuws 04 07 2017 foto5

Peugeot geliefd bij Red Dot
Het is al voor de vierde keer dat Peugeot tijdens het Red Dot Product Design Award Gala als één van de winnaars naar voren is geroepen. Eerder vielen de modellen RCZ (2010), 308 SW (2014) en Traveller (2016) in de prijzen. Met de 3008 SUV heeft Peugeot inmiddels 37 internationale prijzen in de wacht gesleept, inclusief die van Auto van het Jaar 2017.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht


RBR header

 

Trots zijn we op het feit dat wij dit jaar de Run Bike Run hoofdsponsor zijn!

" De Garage Lubbers Run Bike Run Deurningen 2019"

Bent u dit jaar ook van de partij om alle deelnemers toe te juichen? of wilt u zich opgeven?

Zondag 23 juni 2019 is de RBR in Deurningen.

Geef u op via deze link : Run Bike Run opgave

's ochtends gaat eerst de jeugd van start en rond het middag uur de volwassenen.

 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk           lease service center

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage lubbers

Pasmaatweg 15, 7556 PH, Hengelo (Ov)
074-2913766
info@garagelubbers.nl 

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt