Vervolg-paginaslider-Lubbers-1 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg PCA-home-slider-8-citroen Vervolg-paginaslider-Lubbers-2 PCA-vervolg-paginaslider-cit-3 Hoofdslider-208-rally

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

klik hier

PCA nieuws 04 10 2019 foto1

De belangrijkste Nederlandse onderscheiding voor nieuwe bestelauto’s is toegekend aan de Citroën Jumpy: hij mag zich Bestelauto van het Jaar 2020 noemen. Hij neemt het stokje over van de Peugeot Expert. 

 PCA nieuws 04 10 2019 foto2

De Jumpy heeft een bijzondere primeur: het is de eerste Citroën die deze bijzondere blijk van waardering krijgt, terwijl de verkiezing al sinds 1990 bestaat. Kennelijk heeft het merk in de ogen van de jury een enorme sprong naar voren gemaakt, want ook de andere twee bedrijfswagens van Citroën, de Berlingo Van en de Jumper, hebben een plek in de top-10 weten te bemachtigen.

PCA nieuws 04 10 2019 foto3

Het zal algemeen bekend zijn dat de Citroën Jumpy zeer nauw verwant is aan de Peugeot Expert. De jury van de verkiezing, die bestaat uit specialisten van leasemaatschappijen, carrosseriebedrijven (in- en ombouw van bestelauto’s) en bestelautojournalisten, laat dit in de uitslag ook naar voren komen. Op vrijwel alle beoordeelde eigenschappen, zoals comfort, veiligheid, rijeigenschappen, functionaliteit en de volledigheid van het modelgamma, scoren de twee modellen even hoog.

PCA nieuws 04 10 2019 foto4

De Citroën Jumpy haalde echter beslissende pluspunten binnen met zijn scherpere cijfers voor leaseprijs en brandstofverbruik. Dat laatste is bijzonder, omdat het om technisch identieke modellen gaat. Maar wat blijkt: de vier deelnemende leasemaatschappijen maken onafhankelijk van elkaar calculaties en baseren zich daarbij op praktijkcijfers. Daaruit bleek dat met Jumpy’s kennelijk gemiddeld zuiniger wordt gereden dan met Experts.

PCA nieuws 04 10 2019 foto5

In de verkiezing van dit jaar slaan PSA-merken Peugeot en Citroën een erg goed figuur, omdat ze beide met hun volledige gamma in de top-10 zijn vertegenwoordigd. Een knappe prestatie. De Peugeot Boxer is zelfs derde geworden, wat aangeeft dat een wat hogere leeftijd van een bepaald ontwerp geen bezwaar is.

PCA nieuws 04 10 2019 foto6

Het is sowieso een goed jaar voor de bestelauto’s van PSA: eerder dit jaar vielen de Citroën Berlingo Van en Peugeot Partner samen met de Opel Combo in de prijzen als International Van of the Year 2019. Bij deze internationale verkiezing wordt alleen gekozen uit modellen die recentelijk op de markt zijn gebracht. Aan de Nederlandse verkiezing Bestelauto van het Jaar, georganiseerd door het vakblad Automobiel Management, nemen automatisch alle in Nederland leverbare gesloten bestelauto’s met een GVW tot 3.500 kg deel.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

De koude dagen staan weer voor de deur.

Daarom bieden wij de hele maand november, een GRATIS WINTERCONTROLE aan.

U kunt deze hele maand op afspraak uw auto laten controleren om veilig de winter door te komen.

Wij zullen onder andere uw banden, remmen, verlichting, vorst bestendigheid van de vloeistoffen, uitlaat, en ruitenwissers controleren.

PA120410 2 

Tevens kunnen we dan uw winterbanden monteren, mocht u deze nog niet hebben dan kunnen we u deze leveren tegen een scherpe prijs! Uw zomer/of winterbanden kunnen in onze banden opslag overwinteren of zomeren.

Maak snel een afspraak!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk           lease service center

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage lubbers

Pasmaatweg 15, 7556 PH, Hengelo (Ov)
074-2913766
info@garagelubbers.nl 

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt