Vervolg-paginaslider-Lubbers-1 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg PCA-home-slider-8-citroen Vervolg-paginaslider-Lubbers-2 PCA-vervolg-paginaslider-cit-3 Hoofdslider-208-rally

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

klik hier

PCA nieuws 05 07 2016 foto1aOp 30 mei 1916 raasde een Peugeot L45, met coureur Dario Resta aan het stuur, met een gemiddelde snelheid van 135 km/h over de baan van de Indianapolis 500-race. Snel genoeg om het legendarische evenement te winnen. De nieuwe L500 R HYbrid is een eerbetoon aan de drie van zulke historische overwinningen, tussen 1913 en 1919.

PCA nieuws 05 07 2016 foto2a

Als er ergens in honderd jaar veel kon veranderen, dan was het wel in de wereld van de automobiel. Ze rijden nog wel op vier wielen, maar verdere overeenkomsten berusten op louter toeval. Zie de hoofdfoto bij dit verhaal: die zegt meer dan duizend woorden. De blauwe raceauto is van een smal, hoog en schijnbaar ternauwernood rechtop rijdend karretje geëvolueerd in een superlaag over het asfalt suizende snelheidsmachine.

PCA nieuws 05 07 2016 foto3a

2,5 seconden
De auto die Peugeot als eerbetoon heeft ontworpen is de L500 R HYbrid. Net een meter hoog, slechts duizend kilo zwaar en in staat om in 2,5 seconde van niets naar honderd te sprinten. Een kilometer met staande start raffelt hij in negentien seconden af. De bron van dit geweld is een hypermoderne aandrijflijn, van het kaliber dat in Le Mans-racewagens wordt gebruikt: elektromotoren voor- en achterin plus een 270 pk sterke benzinemotor, die samen 730 Nm aan trekkracht opleveren. Een echte HYbrid, dus.

PCA nieuws 05 07 2016 foto4a

3008
Het uiterlijk bevat invloeden van moderne racewagens en van Peugeot's huidige personenauto's. Van de scherpe lijnen in het front, waarin elementen van de nieuwe 3008 zijn te herkennen, tot de tweekleurige lak die de sportieve topmodellen van Peugeot kenmerkt. Het interieur is volgens de filosofie van de i-Cockpit opgezet. Omdat de L500 R HYbrid een racewagen is, konden de ontwerpers een éénpersoons cabine creëren. Een klein stuurwiel is temidden van twee holografische instrumentenpanelen geplaatst.

PCA nieuws 05 07 2016 foto5a

16V
Een leuk historisch feitje om mee te besluiten: één van de drie Peugeots die winnend in Indianapolis over de meet kwam, was de L76. Deze bolide staat bekend als de eerste auto ter wereld met een viercilindermotor met vier kleppen per cilinder en twee bovenliggende nokkenassen. Nu heel gewoon, toen een sensatie. Want het ontwerp stamt uit… 1912!

 

Uitgelicht

De koude dagen staan weer voor de deur.

Daarom bieden wij de hele maand november, een GRATIS WINTERCONTROLE aan.

U kunt deze hele maand op afspraak uw auto laten controleren om veilig de winter door te komen.

Wij zullen onder andere uw banden, remmen, verlichting, vorst bestendigheid van de vloeistoffen, uitlaat, en ruitenwissers controleren.

PA120410 2 

Tevens kunnen we dan uw winterbanden monteren, mocht u deze nog niet hebben dan kunnen we u deze leveren tegen een scherpe prijs! Uw zomer/of winterbanden kunnen in onze banden opslag overwinteren of zomeren.

Maak snel een afspraak!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk           lease service center

logo liggend hetautoservicenetwerk


garage lubbers

Pasmaatweg 15, 7556 PH, Hengelo (Ov)
074-2913766
info@garagelubbers.nl 

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt